fulltextové prohledávání
hledej
VŠE CO POTŘEBUJETE VĚDĚT O KVALITNÍCH VÝČEPECH
ANKETA
Který z aspektů je pro Vás při nákupu nejdůležitější?
  27,2%
  24,8%
  23,5%
 
  24,5%
Dnes je čtvrtek 14.12.2017
Jaký prosinec - takový červen.

Doporučujeme

při rozhodování se o pořízení výčepu nebo zařízení restaurace je vhodné oslovit odborníky v oblasti projektování a dodávek chladicích technologií.

výčepní zařízení pro pivnice a velké restauranty

Při zařizování pivnic lze jako standardní vybavení doporučit:
- keramický nebo kovový stojan s rampou pro 4 až 6 výčepních kohoutů
- mokrý chladič o výkonu 100 nebo 120 litrů za hodinu (5/8HP) s umístěním mimo výčepní místnost z důvodu velkého množství odpadního tepla. Chladič propojit s výčepním stojanem pivními hadicemi a dochlazovacími hadicemi cirkulačního okruhu chlazené vody se společnou izolací.

výčepní zařízení pro menší restaurace a hospody

Jako standard vybavení hospody můžeme doporučit:
- keramický nebo kovový stojan se dvěma výčepními kohouty
- mokrý chladič o výkonu 50 nebo 70 litrů chlazeného nápoje za hodinu (HP 1/3). Chladič je vhodné umístit  tzv. "pod stůl"  tzn. do výčepního pultu nebo mimo místnost výčepu.

výčepní zařízení pro kavárny nebo jídelny

Vzhledem k relativně nízké výtoči piva doporučujeme suchý chladič s jedním výčepním kohoutem případně s jednokohoutovým stojanem kobra o výkon cca 25 litrů za hodinu (1/6HP).

výčepní zařízení pro privát, domácnost

Na Vaše zahradní párty, rodinné oslavy, pro sportovní nebo společenské akce apod  Vám můžeme doporučit suchý přenosný chladič o chladicím výkonu cca 20 litrů chlazeného nápoje za hodinu (1/8HP).

 


Diskuse k článku

Prozatím nebyl vložen žádný příspěvek

Přidat názor

 

 

SINOP CB a.s. SINOP CB a.s. Klimatizace SINTECH